Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Waarom zou sterk het het ziekenhuishoofdeinde moeten zijn?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Waarom zou sterk het het ziekenhuishoofdeinde moeten zijn?

2020-10-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom zou sterk het het ziekenhuishoofdeinde moeten zijn?
Dit probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt door vele mensen die voor het eerst medische apparatuur of de bedden van het productieziekenhuis verkopen. Toch is de hoofd en voetraad van een het ziekenhuisbed niet het load-bearing deel van een handbed. De hoofd en voetraad wordt vaak gebruikt om een het ziekenhuisbed te maken. Volledig.
Deze zin kan onbegrijpelijk klinken enkel om te veronderstellen of het bizar voelt als een het ziekenhuisbed geen hoofd en footboard heeft. Ja, is mijn indruk dat de hoofd en voetraad deze rol speelt. Natuurlijk, in ctual gebruik, hebben het hoofdeinde en footboard eigenlijk een andere belangrijke functie, die in de redding van patiënten met CPR worden gebruikt is.
Men schat dat sommige mensen niet begrijpen hoe te om dit aan redding te gebruiken? Om deze reden, word ik ook geraadpleegd het technische personeel van onze fabriek. Volgens de beschrijving van het technische personeel, is de reden waarom de hoofd en voetraad sterk genoeg moet zijn en snel kan worden gedemonteerd omdat de patiënt een probleem in het het ziekenhuisbed moet hebben. De redding het, en het hoofdeinde en footboard veroorzaken soms een bepaalde hindernis voor het reddingswerk, zo op dit ogenblik, de capaciteit het hoofdeinde snel om te demonteren en footboard is een waardevolle tijd voor redding.
De reden waarom de hoofd en voetraad sterk is is dat in sommige speciale omstandigheden, het hoofd en de voetraad op de rug van de patiënt als een load-bearing steunpunt moeten worden beschermd, dat voor medisch personeel geschikt is om cardiopulmonale reanimatie te doen.
Als de hoofd en voetraad van het het ziekenhuisbed niet sterk genoeg is, is het gemakkelijk om problemen in het reddingsproces te hebben, dat onomkeerbare ongevallen kan veroorzaken. Bijvoorbeeld, de hoofd en voetraad van het medische bed van de Medische apparatuurco. van Jiaxing Kengyue, Ltd niet alleen sterk, maar ook snel genoeg is te demonteren.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.