Bericht versturen
Huis >

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Profiel van het bedrijf

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
Over ons
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

KENYUE

Nr van Werknemers:

100~190

Jaarlijkse verkoop:

1300000-3999999

Oprichtingsjaar:

2011

Exportp.c.:

70% - 80%

Inleiding

De Medische apparatuurco. van Jiaxingskenyue, Ltd wordt gevestigd in Jiaxing-Stad, de Yangtze-Rivier Delta Economische Cirkel, met een ontwikkelde economie en een geschikt vervoer. Onze fabriek combineert de productie, verkoop, dienst en steun van de meest innovatieve oplossingen van het het ziekenhuismeubilair, de de de beheerd door een professioneel team met uitgebreide beheerservaring en bedrijfsscherpzinnigheid in diverse gebieden, en is een belangrijke leverancier van hoogst gespecialiseerde medische apparatuur en materiaalproducten, zoals elektrische en hand het ziekenhuisbedden, orthopedische tractiebedden, onderzoeksbedden, infusiestoelen, begeleidt stoelen, het ziekenhuiskarretjes, brancards en de brancardkarretjes, hebben ISO9001 overgegaan: Ce-certificatie. Naast al deze certificaten, zijn wij ook geëngageerd aan het voorzien van klanten van een one-stop verkoopmodel, en wij besteden meer aandacht aan klantentevredenheid, die de basis is om onze producten op wereldschaal populair te maken. Tot dusver, hebben meer dan 60 landen en gebieden van onze producten en diensten genoten. Ons succes wordt hoofdzakelijk bereikt door de vaste toezegging aan de collectieve filosofie van „eerst op integriteit-gebaseerd te volgen, klant“. Onze visie moet de producten en de diensten van wereldklasse verlenen om het globale medische systeem op het hoogste niveau te verbeteren.

Service

Het uitvoeren naar Diverse Landen

Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, het Noorden en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, India, Indonesië, Egypte, Algerije, de Soedan, Afrika, Saudi-Arabië, en meer. Ook konden wij OEM/ODM-productie vanaf klanten aanbieden verkiezen.

 

Geschiedenis

Wij hebben een professioneel leidend team; de meesten van hen werken op dit gebied meer dan 10 jaar. Wij hebben een samenwerkingsverhouding op lange termijn met sommige van onze klanten onlangs gevestigd.
Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten van Azië, India, Indonesië, Egypte, Algerije, de Soedan, Afrika, Saoedi-arabische Araba, enz. Ook konden wij OEM/ODM aanbieden vervaardigend zoals de klanten verkiezen.CHINA Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons team

Wij hebben een professioneel team:

1.A professioneel team van ingenieurs om hoogte te verzekeren - kwaliteitsproducten en de professionele diensten van de productaanpassing te verlenen.

2.The het professionele materiële verwervingsteam drukt de kosten van producten en voorziet onze producten van concurrentievermogen.

3.Professional commercieel team om vlotte mededeling te verzekeren om u een goede ervaring te brengen.

4.Professional documentbediende en merchandiser team om de vlotte levering van producten te verzekeren.


Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten van Azië, India, Indonesië, Egypte, Algerije, de Soedan, Afrika, Saoedi-arabische Araba, enz. Ook konden wij OEM/ODM aanbieden vervaardigend zoals de klanten verkiezen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.