Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Wat zijn de Types van Medische Bedden?
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Wat zijn de Types van Medische Bedden?

2020-09-29

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn de Types van Medische Bedden?

Het begrip van Verschillende Typess van Medisch Bed

 

1. Enig onstabiel bed. Het gebruik van enig onstabiel bed is vrij eenvoudig, en het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor herstel van patiënten met vrij milde ziekten. De rug van het enige schommelende bed kan van 0 tot 65 graden door het schommelende handvat worden opgeheven. De patiënt kan zich omhoog op het bed zitten en op de rugplank door de het opheffen functie van de rugplank baseren. U kunt sommige dagelijkse noodzaak onder het bed ook zetten.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Medische Bedden?  0

                                                              KY-PD 8401

 

2. Twee onstabiel het ziekenhuisbed. Het Twee onstabiele het ziekenhuisbed. Het dubbele schommelende bed heeft een extra functie van de beenlift dan het enige onstabiele bed. Dit soort het ziekenhuisbed wordt over het algemeen gebruikt door patiënten met zieke benen. Door het opheffen van de functie van de beenplaat, kan de patiënt de benen opheffen en buigen zonder het moeten de benen zelf opheffen. U kunt sommige dagelijkse noodzaak onder het bed ook zetten. heeft een extra functie van de beenlift dan het enige schommelende bed. Dit soort het ziekenhuisbed wordt over het algemeen gebruikt door patiënten met zieke benen. Door het opheffen van de functie van de beenplaat, kan de patiënt de benen opheffen en buigen zonder het moeten de benen zelf opheffen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Medische Bedden?  1

                                                 KY-PD 8203

 

 

3.Three het bed van het krukassenziekenhuis. De functie van het bed van het drie krukassenziekenhuis is ingewikkelder. Naast de het opheffen functie van de beenplaat en de achterplaat, kan de bedplaat de het opheffen functie ook hebben. Door het handvat te schudden, kan de bedraad door 50 tot 70 cm worden opgeheven en worden verminderd. De drie-schudbekers worden over het algemeen gebruikt in streng zieke patiënten in klinisch gebruik.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Medische Bedden?  2

KY-PD 8305

4. Multifunctioneel elektrisch verzorgingsbed. Dit multifunctionele elektrische verzorgingsbed is geschikt, geschikt voor verzorging voor kritisch zieke patiënten en verlamde patiënten; het is gemakkelijk te werken en heeft een inplanteerbaar touch screencontrolebord.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Medische Bedden?  3

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.