Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Welkom Gezamenlijke Beroemde Eerlijke de Vergaderingsgreep van KenYue DOOR EBAY in ShenZhen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Welkom Gezamenlijke Beroemde Eerlijke de Vergaderingsgreep van KenYue DOOR EBAY in ShenZhen

2019-08-08

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welkom Gezamenlijke Beroemde Eerlijke de Vergaderingsgreep van KenYue DOOR EBAY in ShenZhen
Deze gebeurtenis is de eerste volledig-categorie kopende dokkende vergadering sinds de lancering van eBay Vuurtorenprogramma in 2019. Het poogt eBay verkopersverbetering te helpen hun selectiestrategieën en breiden de hulpfabrikanten van uitstekende kwaliteit grensoverschrijdende de uitvoerkanalen van e-commerce uit.
 
Wij werden geselecteerd voor eBay. Vertegenwoordigt de sterkte van ons bedrijf. Wij hopen dat door deze activiteit, wij onze bedrijfszakenkanalen kunnen uitbreiden. Wij hopen ook om meer samenwerking met globale klanten te hebben.
 
Ebay Groter China is de beste online opslag in Groter China. Het heeft bekwame online grensoverschrijdende verwerving, selectie en verrichtingservaring. Het is ook de kernpartner van eBay Groter China.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.