Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Turkije Expomed Eurasia
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Turkije Expomed Eurasia

2022-03-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Turkije Expomed Eurasia

De Tentoonstelling van Turkije zal in Turkije op 17 Maart, 2022 worden gehouden. Ons bedrijf is ook zeer gelukkig om aan deze tentoonstelling deel te nemen en een toonzaal van zijn eigen merk in de tentoonstelling te hebben. Nu spreek over hoe het deelnemen aan deze tentoonstelling ons kan helpen. Eerst en vooral, door deze tentoonstelling, kunnen wij een bepaalde rol spelen in het bevorderen van onze eigen zaken. Onze firmanaam is de Medische apparatuurco. van Jiaxing Kenyue, Ltd, dat een snelgroeiend medisch apparaat is. en de bedrijven van het het ziekenhuisproduct. Nu hebben wij onze eigen fabriek en productielijn. Het integreert het onderzoek en de ontwikkeling en verkoop van medische bedden, afstandsbedieningdiagnose en behandelingsvoertuigen, intelligente werkende lijsten, bejaarde zorgproducten, intelligente desinfectierobots en andere delen, en voorziet een betere productstichting van de standaard productie van uitstekende kwaliteit, nieuwe technologieverrichting, en hoog rendement. Beheer en voldoe aan internationale normen voor punten. Ten tweede, door de tentoonstelling, kunnen wij de onderneming maken een beter inzicht in de betrokken gebieden van zijn verrichting hebben, en de subtiele aspecten begrijpen. Dan kunnen wij een beter plan voor de ontwikkelingsrichting van de onderneming door de tentoonstelling hebben, en kunnen Andere bedrijven in de tentoonstelling ook vergelijken vinden hun eigen tekortkomingen en verbeteren hen. Tot slot kunnen wij meer klanten in de verwante industrieën of stroomopwaarts en verwerkende bedrijven erkennen om contacten te verbreden en opbrengst te verhogen.

Naar men zegt, geen inspanning, geen aanwinst die, zullen wij ook de kennis absorberen in de tentoonstelling wordt geleerd onze merk en dienst onophoudelijk te verbeteren. Ons doel is: integriteit, pragmatisme, innovatie en toewijding. Wij zullen de betere dienst voor nieuwe en oude klanten verlenen en zullen meer bijdragen tot de maatschappij!

laatste bedrijfsnieuws over Turkije Expomed Eurasia  0

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.