Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over De zaken komen tussen onze Algemene Manager van Kenyue-Medische apparatuur Ltd en Klanten van Thailand samen
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

De zaken komen tussen onze Algemene Manager van Kenyue-Medische apparatuur Ltd en Klanten van Thailand samen

2019-09-23

Het laatste nieuws van het bedrijf over De zaken komen tussen onze Algemene Manager van Kenyue-Medische apparatuur Ltd en Klanten van Thailand samen

  30 September 2019, Wang Congshui, Algemene Manager van Kenyue-Medische apparaten in Jiaxing, had een prettige bedrijfsbespreking met Thaise klanten en bedoelt samenwerking tussen bedrijven te versterken.

  Tijdens de besprekingen, heette Wang Congshui, algemene manager van de Medische apparatenco. van Jiaxing Kenyue, Ltd, namens Kenyue-Medische apparatenco., Ltd, de Thaise klanten, de met klem geïntroduceerde Medische Producten van Kenyue, de ontwikkelingstendens van welkom de Medische apparatuur. En Jiaxing Kenyue, als backboneonderneming van de binnenlandse medische apparatuurindustrie, zal productkwaliteit verzekeren en zal producten die aan gebruikers tevredenstellen produceren.

  De Medische apparatuur Ltd van Jiaxingskenyue is één van de meest professionele fabrikant van medische meubilair en kar, met inbegrip van het ziekenhuisbed, brancard, bedlijst, neerstortingskar, leveringskarretje, tandproducten, stoelen en toebehoren enz. Zij worden wijd gebruikt in het ziekenhuis en familiegezondheidszorg. Wij hebben over de hele wereld vele klanten en elk van onze producten zijn volgzaam Ce.

  

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.