Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Tweede dag van Turkije Expomed Eurasia
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Tweede dag van Turkije Expomed Eurasia

2022-03-18

Het laatste nieuws van het bedrijf over Tweede dag van Turkije Expomed Eurasia

De sneeuw van vandaag wordt zwaarder en zwaarder, wordt heel Turkije ingevuld deze witte wereld, en de windvlagen van koude wind zijn het blazen, makend mensen een het bijten kou voelen

Ik dacht oorspronkelijk dat dergelijk slecht weer en epidemie de vooruitgang van de tentoonstelling en de stroom van mensen vandaag zouden beïnvloeden, maar er is nog een eindeloze stroom van mensen die aan de tentoonstelling komen. Hoewel er geen dergelijke overvolle scène in het verleden is, zijn de meeste klantengroepen die antwoordden in behoefte. Vele klanten kwamen aan onze cabine ons om adreskaartjes vragen. Na dat, bleven wij ook en communiceerden met klanten in behoefte in contact om hen de diensten beter te brengen.

Niet alleen dat, twee van de grote Turkse klanten van ons bedrijf kwamen om onze cabine zo vele jaren te bezoeken. Zij hebben tot heel wat medische producten van ons opdracht gegeven en gegeven ons zeer goede steun omdat de producten van ons bedrijf of grote medische producten of Stukken strikt worden gecontroleerd zijn. Wij hangen altijd het concept zorgvuldigheid en toewijding aan om klanten de beste kwaliteitsproducten te brengen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.