Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Nieuw product met de vormpp vangrail van de hoekvertoning
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Nieuw product met de vormpp vangrail van de hoekvertoning

2022-03-24

Het laatste nieuws van het bedrijf over Nieuw product met de vormpp vangrail van de hoekvertoning

Ons bedrijf heeft onlangs een nieuwe vangrail, gelanceerd om aan de de keusbehoeften van de klant te voldoen, ontwierpen wij de vangrail in twee kleuren, is men wit en blauw, kan het kleurensysteem een duidelijke en geraffineerde betekenis van gezicht brengen. Andere is dat de houten korrelkleur en het wit mensen een eenvoudig en elegant gevoel kunnen geven. De nieuwe vangrailriem is een nieuwe vangrail met een hoekvertoning. Het proces van dit product is single-piece slag het vormen en het recycleren. Het niet alleen heeft een vlotte oppervlakte maar ook is bijzonder vast en geschikt voor gebruik in diverse verzorgingsbedden en bejaarde bedden.

Materieel het gebruik is pp-materiaal. Er zijn de plastic lange films van pp en korte films. De grootte is: 1020*350MM; de korte plastic grootte: 850*350MM; niet alleen dat, het ook een aluminium-magnesium legeringssteun en een plastic dekking gebruikt, Mooi, atmosferisch, en sterker dan conventionele vangrailsteunen. De belangrijkste installatiedimensie is het éénmalige vormen zich van de vorm, die de nauwkeurigheid en de veiligheid van de installatiedimensie verzekert en nul fout bereikt, en er geen situatie zal zijn dat de traditionele steun van het ijzerlassen niet kan vaak worden gesloten.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.