Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Kennismaking met de nieuwe fabriek
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0573-84011929
Contact opnemen

Kennismaking met de nieuwe fabriek

2022-11-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Kennismaking met de nieuwe fabriek

Kenyue, opgericht in april 2011, houdt zich voornamelijk bezig met R&D, productie en verkoop van medische verpleegapparatuur zoals ICU-ziekenbedden, elektrische gynaecologische onderzoeksbedden, thuiszorgbedden en AI intelligente desinfectierobots.Sinds de oprichting zijn de producten van het bedrijf in binnen- en buitenland verkocht met hun uitstekende productprestaties.Het heeft uitgebreide samenwerkingsrelaties opgebouwd met meer dan 50 landen in de wereld.De producten zijn populair in de Verenigde Staten, Canada, Israël, Maleisië, Indonesië, India, Vietnam, Thailand en andere regio's en hebben een langdurig stabiel dealernetwerk opgebouwd.
Onze nieuwe fabriek heeft speciaal een monsterkamer ingericht om klanten een meer intuïtieve weergave van de monsters van ons bedrijf te geven
Sinds de oprichting is het bedrijf vastbesloten om een ​​leider te worden in de ouderenzorg in China.
Het bedrijf houdt zich aan de bedrijfsfilosofie van "integriteit en integriteit, toewijding en vooruitgang, win-win-samenwerking en toegewijde service", en levert niet-aflatende inspanningen om bij te dragen aan de oorzaak van de menselijke gezondheid.
Laat de wereld Kenyue kennen Laat Kenyue naar de wereld gaan

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Het Karretje van de noodsituatiebrancard Auteursrecht © 2019-2024 emergency-trolley.com . Alle rechten voorbehoudena.