Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

De Medische apparatuurco. van JiaXingskenyue, de snelgroeiende onderneming van ltd.is voor zich het onderzoeken, het ontwikkelen en het verkopen op delen van medisch bed, afstandsbediening kenmerkend karretje, intelligente verrichtingslijst, pensioneringspunten, het Ziekenhuisbed enz. Het biedt betere productenbasis op de normen van uitstekende kwaliteit vervaardigend, nieuw-technische verrichting, efficiënt beheer en het samenkomen internationale standardards voor artikelen aan. ons hoofd is: Eerlijk, Pragmatisme, Innovatie en Toewijding. Wij zullen de betere dienst tot oude &new-klanten en meer aan onze maatschappij bijdragen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij hebben een professioneel leidend team; de meesten van hen werken op dit gebied meer dan 7 jaar. Wij hebben een samenwerkingsverhouding op lange termijn met sommige van onze klanten onlangs gevestigd.
Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten van Azië, India, Indonesië, Egypte, Algerije, de Soedan, Afrika, Saoedi-arabische Araba, enz. Ook konden wij OEM/ODM aanbieden vervaardigend zoals de klanten verkiezen.

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : KENYUE

Aantal werknemers : 100~190

Jaarlijkse omzet : 1300000-3999999

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Karretje van het computerwerkstation voor verkoop Van goede kwaliteit Het Karretje van het computerwerkstation voor verkoop