Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

De Medische apparatuurco. van Jiaxingskenyue, Ltd wordt gevestigd in Jiaxing-Stad, de Yangtze-Rivier Delta Economische Cirkel, met een ontwikkelde economie en een geschikt vervoer. Onze fabriek combineert de productie, verkoop, dienst en steun van de meest innovatieve oplossingen van het het ziekenhuismeubilair, de de de beheerd door een professioneel team met uitgebreide beheerservaring en bedrijfsscherpzinnigheid in diverse gebieden, en is een belangrijke leverancier van hoogst gespecialiseerde medische apparatuur en materiaalproducten, zoals elektrische en hand het ziekenhuisbedden, orthopedische tractiebedden, onderzoeksbedden, infusiestoelen, begeleidt stoelen, het ziekenhuiskarretjes, brancards en de brancardkarretjes, hebben ISO9001 overgegaan: Ce-certificatie. Naast al deze certificaten, zijn wij ook geëngageerd aan het voorzien van klanten van een one-stop verkoopmodel, en wij besteden meer aandacht aan klantentevredenheid, die de basis is om onze producten op wereldschaal populair te maken. Tot dusver, hebben meer dan 60 landen en gebieden van onze producten en diensten genoten. Ons succes wordt hoofdzakelijk bereikt door de vaste toezegging aan de collectieve filosofie van „eerst op integriteit-gebaseerd te volgen, klant“. Onze visie moet de producten en de diensten van wereldklasse verlenen om het globale medische systeem op het hoogste niveau te verbeteren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij hebben een professioneel leidend team; de meesten van hen werken op dit gebied meer dan 7 jaar. Wij hebben een samenwerkingsverhouding op lange termijn met sommige van onze klanten onlangs gevestigd.
Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten van Azië, India, Indonesië, Egypte, Algerije, de Soedan, Afrika, Saoedi-arabische Araba, enz. Ook konden wij OEM/ODM aanbieden vervaardigend zoals de klanten verkiezen.China Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : KENYUE

Aantal werknemers : 100~190

Jaarlijkse omzet : 1300000-3999999

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Certificaten